• Mar Bella

  Plaja Mar Bella


  És una platja urbana, autoritzada i senyalitzada com naturista. Les aigües són profundes i amb un talús tan solament entrar a elles, però tranquil·les i la seva qualitat és acceptable.
 • Campari Milano Cocktail Bar

  Campari Milano Cocktail Bar


  Submergeix-te de la mà de Milano Coctail bar en el ritual del coctail. Un espai únic per a entaular converses, trobar-nos amb uns altres o amb nosaltres mateixos.
 • Club Billar Barcelona

  Club de Billar Barcelona


  Club fundat el 16 de febrer de 1928 amb el nom de Billar Club Barcelona. .
 • Jardins del viver de Can Borní

  Jardins del viver de Can Borní


  El Viver de Can Borní, situat prop del Tibidabo, té un microclima fresc, que afavoreix l'estada de les persones durant els mesos càlids d'estiu en la ciutat.
 • Monestir de Pedralbes

  Monestir de Pedralbes


  El Museu Monastir de Pedralbes forma parteix del Museu d'Historia de la Ciutat juntament amb el Museu-Casa Verdaguer, el Conjunt Monumental de la Plaça del Rei i el Centri d'Interpretació del Park Güell.
Qui Som
Som un grup d’universitàries format per dues persones: Ingrid Arcas i Cynthia Villano. Estudiem a l’Escola Superior de Disseny, ESDi; cursant 4rt d’Art Electrònic i Dissent Digital. Hem fet aquest projecte per la asignatura Projectes III tutoritzada per un professor especialitzat. Es tracta d’un projecte sobre Barcelona, on ampliem els llocs turístics de la ciutat fent una recerca sobre llocs insòlits. Cal destacar que ho fem sense ànim de lucre i amb l’objectiu de volcar els coneixements que hem adquirit al llarg de la carrera.
Tags insòlits